× Le suivi de cet article a été désactivé, vous pouvez le réactiver en l'ajoutant à votre liste de suivi.

NOPI: The Cookbook (ANGLAIS)

de Ebury Press
Amazon : 30.09€Autres vendeurs : 22.12€Occasion : 18.78€
Dernière mise à jour : 84 mois ( mettre à jour)
Voir sur Amazon
Voir toutes les d'offres
Meilleur prix en Europe
Recevoir les baisses de prix
Vendeur Prix souhaité Prix actuel Livraison gratuite Prime
Amazon
30.09€
Autres vendeurs
22.12€
Ocassion
18.78€
Statistiques des prix Amazon
Prix Date
Actuel 30.09€ 84 mois
Le plus bas 22.93€ 92 mois
Moyenne 30.03€
Le plus haut 30.13€ 91 mois
Dernières modifications
Date Prix
84 mois 30.09€
86 mois 29.74€
86 mois 29.99€
86 mois 29.89€
87 mois 29.49€
Statistiques des prix des autres vendeurs
Prix Date
Actuel 22.12€ 84 mois
Le plus bas 19.24€ 92 mois
Moyenne 22.33€
Le plus haut 28.83€ 86 mois
Dernières modifications
Date Prix
84 mois 22.12€
86 mois 28.83€
86 mois 28.59€
86 mois Pas en stock
86 mois 28.59€
Statistiques des prix d'occasions
Prix Date
Actuel 18.78€ 84 mois
Le plus bas 18.03€ 88 mois
Moyenne 19.77€
Le plus haut 53.60€ 85 mois
Dernières modifications
Date Prix
84 mois 18.78€
85 mois 53.60€
85 mois 19.68€
86 mois 53.60€
86 mois 22.56€
* 1 correspond à l'article le plus vendu et 5000 au 5000ème article le plus vendu.

Statistiques du classement
Classement Date
Actuel 28798.00 84 mois
Le plus bas 941.00 88 mois
Moyenne 27940.00
Le plus haut 38049.00 86 mois
Dernières modifications
Date Prix
84 mois 28798.00
85 mois 6079.00
85 mois 1117.00
85 mois 5536.00
85 mois 25721.00
Description
Nopi: The Cookbook includes over 120 of the most popular dishes from Yotam's innovative Soho-based restaurant Nopi. It's written with long-time collaborator and Nopi head chef Ramael Scully, who brings his distinctive Asian twist to the Ottolenghi kitchen. Whether you're a regular at the Nopi restaurant and want to know the secret to your favourite dish or are an Ottolenghi fan who wants to try out restaurant-style cooking, this is a collection of recipes which will inspire, challenge and delight. All recipes have been adapted and made possible for the home cook to recreate at home. They range in their degree of complexity so there is something for all cooks. There are dishes that long-time Ottolenghi fans will be familiar with - a starter of aubergine with black garlic, for example, or the roasted squash with sweet tomatoes - as well as many dishes which will stretch the home cook as they produce some of the restaurant's signature dishes at home, such as Beef brisket croquettes or Persian love rice. With chapters for starters & sides, fish, meat & vegetable mains, puddings, brunch, condiments and cocktails, a menu can easily be devised for any occasion and purpose.
Informations complémentaires
Marque Ebury Press
ASIN 0091957168